Detalii de participare
Daca doriti sa vizitati HIFIarena, "click aici" pentru inregistrare.
 
Daca doriti sa fiti expozant la HIFIarena, "click aici" pentru completarea formularului de participare
 
 
HIFIarena 2009, 12-15 Noiembrie 2009, editia a VII-a, RADISSON SAS HOTEL BUCURESTI, etaj 1
Prezentare eveniment Tipareste E-mail  
Stimati parteneri,

Avem placerea de a va invita sa participati la cea de a saptea editie HIFIarena, Romanian Home Entertainment Show . Expozitia reuneste principalii producatori si distribuitori de solutii si sisteme hi-fi audio si video, sisteme de comanda si control, mobilier specializat, muzica si film, presa de specialitate.

Evenimentul anului pentru piata de profil din Romania va avea loc in perioada 12 - 15 noiembrie 2009, la Radisson SAS Hotel Bucuresti. In cadrul elegant al camerelor de hotel transformate in studiouri de auditie si vizionare participantii au excelenta ocazie de a-si prezenta produsele unui numar mare de vizitatori, potentiali cumparatori si parteneri de afaceri.

In conjunctura economica actuala vizibilitatea este esentiala. De aceea, HIFIarena 2009 este alaturi de toti partenerii sai printr-o oferta adaptata momentului si printr-o serie de actiuni menite sa sporeasca caracterul interactiv al evenimentului (silent disco, scoala de muzica, scoala DJ, concursuri, tombole etc).

HIFIarena 2008 a reunit peste 160 de marci nationale si internationale de prestigiu, mai mult de 3.100 de vizitatori si peste 100 de reprezentanti mass media din intreaga tara.

Pentru orice informatii si sugestii referitoare la HIFIarena va rugam sa ne contactati la telefon +4021-224.36.77, 224.37.33, fax +4021-224.22.46, email: office@expotek.ro, www.hifiarena.ro.
In numele echipei Expotek, va asiguram de tot sprijinul pentru succesul participarii dumneavoastra la HIFIarena 2009.


Cu deosebita consideratie,

Adriana Negulescu, 
Director Vanzari